• Deskundige begeleiding
  • Divers aanbod aan sportactiviteiten
  • Maatwerk voor bedrijven en medewerkers

Wat doet Pro MOTION? 

 

Pro MOTION organiseert/coördineert wekelijks terugkerende bedrijfssportactiviteiten voor groot-, midden- en kleinbedrijf. Medewerkers kunnen altijd kiezen uit divers aanbod van meer dan 15 verschillende sportactiviteiten bij gekwalificeerde sportaanbieders in hun woonplaats, de vestigingsplaats van hun bedrijf, en/of daar tussenin.

Omdat Pro MOTION gebruik maakt van externe sportcentra, hoeft een bedrijf zelf geen dure faciliteiten in te richten: de benodigde ruimte en gekwalificeerde begeleiding krijgen de sporters bij sportaccommodaties. De sportaccommodaties variëren van fitnesscentra, zwembaden, yogacentra tot ijsbanen en meer...

Door het diverse aanbod hebben medewerkers de mogelijkheid meerdere activiteiten te kiezen uit een aanbod van vele verschillende sportactiviteiten. Het deelnemerspercentage ligt daardoor bij Pro MOTION relatief hoog.

Uw bedrijf heeft maar met één organisatie (Pro MOTION) te maken. Pro MOTION onderhoudt alle contacten met de instellingen, bedrijven en verenigingen die het bedrijfssportprogramma verzorgen en uitvoeren.

Door de gezamenlijke inkoop is het:

Waar Pro MOTION voor staat

Beweegredenen om in te zetten op bedrijfssport

 

trophy

Verhoogde productiviteit:

Sporten stimuleert de bloedtoevoer naar de hersenen, verbetert de concentratie en vermindert stress, wat leidt tot een hogere productiviteit en efficiëntie op het werk.

 

sprint

Vermindering van ziekteverzuim:

Door regelmatige lichaamsbeweging kunnen medewerkers hun immuunsysteem en fysieke gesteldheid versterken en het risico op ziekten verminderen, waardoor het aantal ziektedagen wordt verminderd en de continuïteit van het werk wordt bevorderd.

 

sports_handball

Het imago van uw bedrijf versterken:

Machines worden wel onderhouden, waarom de medewerkers niet? Met bedrijfssport van Pro MOTION laat je de medewerkers zien dat je in ze wil investeren. Daarnaast is het een leuke secundaire arbeidsvoorwaarde, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe medewerkers.

 

sports_volleyball

Team-building en samenwerking:

Sportieve activiteiten bieden medewerkers de gelegenheid om buiten de werkomgeving samen te komen, wat de teamgeest versterkt, de onderlinge relaties verbetert en de communicatie en samenwerking bevordert

 

exercise

"Bewegen en een gezond voedingspatroon hebben grote invloed op het hart, de hersenen en het immuunsysteem." - Erik Scherder, hoogleraar klinische neuropsychologie, en Leonard Hofstra, cardioloog en hoogleraar - Hart voor je brein

Pro MOTION: Niet alleen fitness,
maar veel meer!

Breed scala aan bedrijfssportactiviteiten

Neem contact met ons op

© Pro-Motion |