• Deskundige begeleiding
  • Divers aanbod aan sportactiviteiten
  • Maatwerk voor bedrijven en medewerkers

Deelnemende Sportcentra

Of je nu van fitness, zwemmen, yoga, tennis of andere sporten houdt, onze partners staan klaar om je te verwelkomen. Als je sportcentrum hier niet tussen staat kan je onderstaand contactformulier invullen en zullen we bekijken of er mogelijkheden zijn voor bedrijfssport via Pro MOTION.

Amsterdam
Bad Nieuweschans
Barger-Compascuum
Dalfsen
Hardenberg
Hilversum
Klazienaveen Noord
Nieuw Schoonebeek
Nieuw-Vennep
Nieuwegein
Sint Annaparochie
Vlaardingen
Weener (Duitsland)

Ontdek de kracht van sporten

Ben je op zoek naar een manier om jezelf in beweging te brengen en jezelf uit te dagen? Kies dan voor een sport die je inspireert en motiveert.

Een sport beoefenen die je leuk vindt heeft positieve effecten op je mentale welzijn. Ze kunnen stress verminderen, je humeur verbeteren en je zelfvertrouwen vergroten. Het beoefenen van je favoriete sport kan een bron van ontspanning en plezier zijn, waardoor je je beter voelt, zowel tijdens als na het sporten.Sporten wordt minder een verplichting en meer een gewoonte. Je kijkt uit naar elke trainingssessie en bent gemotiveerd om actief te blijven. Dit vergroot de consistentie en regelmaat in je sportieve inspanningen.

Kortom, genoeg redenen om eens een andere sport te proberen dan je gewend bent. Mis je een sport in het bovenstaande aanbod? Geen zorgen. Stuur gerust een mail en wij kijken wat we voor je kunnen doen. 

Meer informatie over sportcentra

Pro MOTION: Niet alleen fitness,
maar veel meer!

Breed scala aan bedrijfssportactiviteiten

Neem contact met ons op

© Pro-Motion |